A DJI a napokban kiadta az Agras T20 permetező drónt
2020. november 11. írta: ZsG

A DJI a napokban kiadta az Agras T20 permetező drónt

A DJI nemrég kiadta az Agras T20 permetező drónt, melyet egy 20 literes tartállyal, továbbfejlesztett permetezési képességekkel és egy 360 fokos radarral láttak el.

A DJI a Twitter fiókján jelentette be az újdonságot, továbbá megosztottak egy videót is, melyben a legfontossabb specifikációkat mondják el a jövő felhasználóinak. 

dji-drone-min.jpg

DJI Agras T20 Forrás: phonemantra.com

Az új Agras T20 20 liter folyadékot képes szállítani és óránként akár 12 hektárnyi területet is le tud fedni. Ez a modell egy négycsatornás elektromágneses áramlásszabályozóval van felszerelve, így képesek leszünk az egyes fúvókák áramlási sebességének független beállítására.

Radar

Egy digitális omnidirekcionális radarral látták el a drónt, mely segítségével a drón képes észlelni az akadályokat vízszintes irányban. Amennyiben egy akadályt lát, automatikusan megkerüli azt, így biztosítva az üzembiztonságot. Továbbá felszerelték egy FPV kamerával és két keresőfénnyel, így éjjeli használat esetén is átfogó nézetet kaphatunk a felhasználás közben.

Kontroller

A kontroller típusa megegyezik a Matrice 300 kontrollerével. A vezérlő 4G SIM kártyával és opcionális RTK hardverkulccsal is rendelkezik, így mindig a lehető legpontosabb lehet a helymeghatározás. 

Szórók

Speciális szórórendszert is kapott a gép, melynek segítségével magvak és egyéb élelem szétszórására is képes 10 kg/perc sebességgel, segítve ezzel például a halgazdaságok effektívebb működését.

Multispektrális adatok

Képes a DJI Phantom 4 Multispectral típusú drón adatait olvasni, így különböző mennyiségű anyag juttatható ki a termés állapotától függően, így sokkal hatékonyabbá téve a permetezést. 

Ezen az oldalon bővebb információkat kaphatsz a termékkel kapcsolatban.

Kövess minket a közösségi médiában is!

Facebook | Instagram | LinkedIn

A bejegyzés trackback címe:

https://dronmania.blog.hu/api/trackback/id/tr8416281890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása