Jordan golfkulbjában a drónoké a főszerep
2021. február 15. írta: ZsG

Jordan golfkulbjában a drónoké a főszerep

Michael Jordan-t az NBA valaha volt legjobb játékosának tartják manapság, hangsúlyozva a kosárlabdában elért eredményeit. Íme egy példa arra, hogy az üzleti életben hogyan kamatoztatja találékonyságát.

Valamikor 2019 vége felé Michael Jordan megnyitotta első privát golfklubját, a Grove XIII-t, melynek építkezése hivatalosan 2020 utolsó negyedévében fejeződött be. A hírességek álltal támogatott vállalkozások közül a Grove XIII talán az egyik legexkluzívabb és leginkább fantasztikus.

Ez egy olyan glofklub, melynek mintegy 75 tagja van és a pletykák szerint 100-nál többet nem is fognak engedélyezni, többek között a NASCAR korábbi pilótája, Denny Hamlin is ide jár.

michael-jordans-ultra-private-golf-club-grove-xxiii-is-super-fly-includes-uavs_5-min.jpgA klubház
Forrás: autoevolution

A klub a floridai Hobe Sound-ban található, alig pár lépésre MJ otthonától. A 18 lyukból álló pályát a Bobby Weed Golf Design tervezte, melynek nehézségeit a helyszínen található különleges terep okozta.

A Grove XIII UAV-ket alkalmaz, melyek ételt és italt hoznak a pályán lévő játékosok számára, így kielégítve az szükségleteiket. Egy ilyen lenyűgöző ingatlanon, ha óriás drónok hozzák a sört és a harapnivalót az már csak hab a tortán. 

 Forrás: autoevolution

Kövess minket a közösségi médiában is!

Facebook | Instagram | LinkedIn

A bejegyzés trackback címe:

https://dronmania.blog.hu/api/trackback/id/tr3016428082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása