A Verzion, UPS és a Skyward bejelenti a drónszállítást a CES 2021-en
2021. január 12. írta: ZsG

A Verzion, UPS és a Skyward bejelenti a drónszállítást a CES 2021-en

A Skyward, a Verzion és a UPS Flight Forward ma bejelentették, hogy 2021-től a 4G LTE-hez csatlakoztatott drónokkal fognak kiskereskedelmi termékeket szállítani. Továbbá közölték, hogy elkezdik tesztelni az 5G rendszer integritását is.

Carol B. Tomé - a UPS vezérigazgatója nyilatkozta, hogy szükségük lesz arra, hogy kezeljenek és működtessenek több, egyidejűleg repülő és központi helyről küldött drónt. Ehhez nagyléptékben az 5G erejére lesz szükségük. 

nevtelen-min.png

Forrás: verzion

2020-ban a Skyward, a Verzion és a UPS Flight Forward elkezdték tesztelni a 4G LTE-n alapuló drónos csomagszállítási rendszert, hogy bemutassák az egyes sejtek megbízhatóságát és teljesítményét különböző magasságokban. 

Mióta elkezdték az együttműködést a UPS Flight Forward több mint 3800 sikeres repülést hajtott végre, melyet az FAA - Szövetségi Légiközlekedési Hivatal is jóváhagyott 2019-ben. A koronavírus terjedése alatt viszont ez a rendszer remek lehetőségett biztosított a gyors és érintkezésmentes szállításra. 

A Verzion és a Skyward 5G-s rendszerének segítségével képesek leszünk átalakítani a szállítási élményt - személyesebbé, igényesebbé fogjuk tenni ugyanazzal a megbízhatósággal, hatékonysággal és biztonsággal, melyben ügyfeleink ma megbíznak. 

- mondta Bala Ganesh, a UPS Fejlett Technológiával foglalkozó csoportjának elnöke.

Forrás: verzion

Kövess minket a közösségi médiában is!

Facebook | Instagram | LinkedIn

A bejegyzés trackback címe:

https://dronmania.blog.hu/api/trackback/id/tr1316385854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása