A Cadillac bemutatta az együléses VTOL modelljét
2021. január 13. írta: ZsG

A Cadillac bemutatta az együléses VTOL modelljét

A Cadillac bemutatta együléses VTOL modelljét, mely 90kW-os akkumulátort kapott. Ezzel a teljesítménnyel a jármű képes elérni a 90 km/h-s sebességet.

dims-min.jpg

A Cadillac bemutatta az együléses VTOL modelljét a CES 2021-en.
Forrás: Engadget

Mit kell róla tudni?

Az együléses légi jármű egy teljesen elektromos, jól felszerelt repülőgép, mely leginkább arra lett tervezve, hogy az üzletembereket szállítsák vele tetőről tetőre. A felhőkarcolók között 55 km/h-ra képes, de végsebessége elérheti a 90 km/h-t is. Egy ilyen jármű rendkívül hasznos lehet azon személyek számára, akik mindennapi munkájuk során rengeteget utaznak városon belül. 

Michael Simcoe a GM globális tervezésért felelős részleg alelnöke elmondta, hogy egy olyan világra készülnek, ahol az elektromos, autonóm technika fejlődése lehetővé teszi a személyes légi közlekedést. 

További pár részlet, hogy egy 90 kW-os lítium-ion akkumulátort kapott a gép, melyet 4 darab elektromos meghajtasú rotor hajt. A jármű képes a vezeték nélküli kommunikációra egyik légi járműről a másikra, továbbá képes a földi egységekkel is kapcsolatot tartani. 

Forrás: GM Authority

Kövess minket a közösségi médiában is!

Facebook | Instagram | LinkedIn

A bejegyzés trackback címe:

https://dronmania.blog.hu/api/trackback/id/tr9016386714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása