A DSV drónrendszerrel javítja a vállalat működését
2020. december 01. írta: ZsG

A DSV drónrendszerrel javítja a vállalat működését

Az új autonóm drónrendszer segítségével jelentősen minimalizálják a fellépő zavarokat és javítják a raktári munka minőségét.

A Verity-vel szoros együttműködésben a DSV több önálló drónrendszert is bevezetett a készletgazdálkodás elősegítése érdekében.

A készletkezelést hagyományosan manuális módon végzik, mely tartalmazza a vonalkódok leolvasását és a készlet számlálását is. Ez egy rendkívül repetatív feladat, mely nem csak fizikálisan, hanem mentálisan is megterheli az embereket, így eredményezve a készletek naprakészségének pontatlanságát. 

A DSV Innovation HUB folyamatosan azon dolgozik, hogy megújítsa a kínálatot és a mindennapi működést, ezért kapcsolatba léptek a Verity-vel, melynek eredményeként a hollandiai Moerdijk raktárában megkezdték a rendszer tesztelését. 

A drónrendszer emberi beavatkozás nélkül képes elvégezni a feladatát, mely magába foglalja a vonalkódok leolvasását és az üres raklapok felismerését is. A drónok főleg éjszaka működnek, így nem zavarva a nappali munkálatokat. 

Luca Graf a DSV Innovációs igazgatója elmondta, hogy ezek a drónok az utolsó centiméterig tudják, hogy hol találhatóak az áruk. A szkennelássel szolgáltatott információk összehasonlításra kerülnek a rendszerben található adatokkal, mely segítségével növelik a készlet naprakészségét. 

dsv_improves_warehouse_operations_with_drone_system-min.jpg

Forrás: dsv.com

Ez a kísérlet megmutatta, hogy a manuális számlálás elkerülhető és automatizálható, így kizárva a hibalehetőségeket. 

Szeretnénk az ügyfeleinknek csúcstechnológiai ellátást biztosítani, ezért dolgozunk együtt olyan innovatív vállalatokkal, mint a Verity. Kíváló együttműködést folytattunk velük a drónrendszert illetően, amely várhatóan raktraink számára előnyös lehet. 

- mondta Peter van der Maas, a DSV Solutions Benelux-államokért felelős alelnöke.

Kövess minket a közösségi médiában is!

Facebook | Instagram | LinkedIn

A bejegyzés trackback címe:

https://dronmania.blog.hu/api/trackback/id/tr3616309674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása