A DJI csökkenti K+F irodájának méretét a Szilícium-völgyben
2021. február 24. írta: ZsG

A DJI csökkenti K+F irodájának méretét a Szilícium-völgyben

A DJI megerősítette, hogy a kalifornai Palo Alto-ban található irodájában csökkentette a személyzet számát. Az iroda alapvetően kutatással és fejlesztésekkel (K+F) foglalkozik.

Nehéz döntést hoztunk a Palo Alto-ban található irodánk munkaerejének csökkentéséről, hogy igazodjunk a vállalatunk változó igényeihez.

- áll a DJI közleményében. 

drone-698564_1920-min.jpg

Hozzátették, hogy köszönik az érintett alkalmazottaik hozzájárulását, és tövábbra is elkötelezettek az ügyfeleik és a partnereik iránt az amerikai piacon és a világ minden táján, miközben folyamatosan fejlesztik az ipar legfejlettebb drón-technológiáját.

A kínai vállalat 2015-ben nyitotta irodáját a Szilícium-völgyben, mely akkor egy 12000 négyzetméteres területből állt és körül belül 75 mérnököt foglalkoztatott. A költözés jelentős nemzetközi lépésnek számított akkoriban a DJI részéről, hiszen a kutatás-fejlesztési tevékenységeit leginkább a kínai Szecsenben végezték. 

Forrás: Commercial Drone Professional

Kövess minket a közösségi médiában is!

Facebook | Instagram | LinkedIn

A bejegyzés trackback címe:

https://dronmania.blog.hu/api/trackback/id/tr7416438210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása